Ateljén

Många är de som känt skaparkraften och livslusten återvända på kurser och målardagar hos ateljé Helheten. Välkommen du också!

Kurser och målardagar avlöser varandra... valet, hur du skapar, är fritt.
Vedic art kurserna hjälper så många att förlösa sin kraft och riktning i livet men också glädjen... framförallt livsglädjen men också målarglädjen! 

Obs! Bilderna är från stora ateljén i Klosterskolan under åren 2016-2019

Annica Andersson

Min presentation
Jag är född år 1961 och bor med min sambo Micke i en liten by 2.5 mil utanför Avesta. Det är ett underbart läge vid dalälven, skogar och sjöar. Jag och hunden Zera tar långa turer och jag passar på att fota mycket för det älskar jag också förutom måleri och kursverksamhet!

Från hösten -19 finns jag i Skogsbo i mindre lokal med egen ateljé och möjlighet att ta emot för konsultationer och konstvisning.

När du går kurs för mig så handlar det om att du får stöd och hjälp att själv hitta vidare på din livsväg. Jag har inga färdiga svar men många öppna frågor och alternativ för dig att fundera över som väcker upp din egen sanning om vad som är rätt för just Dig. Mitt fokus är att spegla dig men också att ge dig kunskap, verktyg och perspektiv som du kanske inte hade innan. Mina verktyg är skapandet i färg, form och struktur.. det är meditation, visualisering och symbolspråk på olika sätt bl.a. speglingar i vardagen, Vedic arts 17 principer för skapandet och den vediska astrologin.

Mitt engagemang gäller i hög grad hur vi alla kan må bättre genom att uppleva att vi själva skapar våra liv. Att se omvärlden som speglingar av oss själva och vår egen personliga verklighet och att vi är medskapare i den. Jag vill, genom att arbeta på flera plan av vår existens, hjälpa Dig att finna ökad mening med livet, mer energi och glädje som i sin tur stärker Din identitet och tron på dina egna förmågor.
Jag har sedan ca 25 år tillbaka arbetat med mentalträning, symbolseende, healing, personlig och andlig utveckling.
År 2001 hände något mycket viktigt i mitt liv. Jag kom i kontakt med Vedic art som är en metod för meditativt och intuitivt skapande. Det finns en enorm potential hos oss alla - en källa att ösa ur - kreativiteten som skapande
kraft i våra liv. Mitt målande har blivit allt viktigare för mig och jag är idag verksam konstnär med utställningar. År 2005 blev jag klar med min lärarutbildning i Vedic art och har sedan 2006 haft kurser på grund- och olika fortsättningsnivåer. Jag utbildar också andra till lärare i Vedic art block A och B


Mitt motto:
Vi är alla konstnärer - livskonstnärer!
Mitt liv är oerhört rikt och spännande. En stor tacksamhet fyller mitt hjärta varje dag för allt
och alla som finns inom mig och runt omkring mig!


Utbildningar
Förskollärare, Beteendevetare (fil.kand. psykologi), Avspänningspedagog, Reiki Master, dipl Bildtolkare, Vedic art lärare med tillstånd att hålla lärarutbildning del A och B.


Kurser
Vid högskolan Gävle; Bildpedagogik, vuxenpsykologi, Jungiansk psykologi, myter, riter och symboler, etik och människosyn.
Övriga kurser; tarot (Ylva Trollstierna), Jyotish (Varga Åskvigg) och västerländsk astrologi (Anders Ekström "Astrologijournalen") m.m.

Annica Andersson, Helhetens konst
Alla rättigheter reserverade 2024
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång