Aktuellt

Kurser, workshops och evenemang Välkommen till min ateljé och kurslokal i Skogsbo! 
Här finns en liten butikshörna med konstnärsmaterial och 7 ateljeplatser med golvstaffli och bord. Vi har även tillgång till ett extra rum för samlingar. Boende för dig som reser finns på vandrarhemmet www.alvbrogarden.se eller hotell i Avesta; www.avestastadshotell.se  
NYTT! Vi kan också förmedla kontakt för hyra av en fin stuga precis vid Dalälven, Pellesberg. Boende för max 4 personer, varmbonat och väldigt vacker miljö!
Hör gärna av dig för att få mer information om kurserna!

Aktuellt 2023

* Vedic art lärarträff med Johannes Källman och Annica Andersson 1 december kl 17.00 - 20.30Det blir föredrag och samtal kring lärarrollen. Ta med: Anteckningsmaterial, ritblock, valfria färger och annat konstnärsmaterial enligt fritt val. Vi kommer att kunna måla i mindre format sittande vid bord. 400kr.   Några platser kvar!

* Temakurs ARTHA med Johannes Källman. 2- 3 december, kurstider 10-16. Ta med: Anteckningsmaterial, ritblock, valfria färger och annat konstnärsmaterial enligt fritt val. Vi kommer att kunna måla i mindre format sittande vid bord. 1800kr.  FULLBOKAT 

Bokningen har öppnat till både lärarträff och Artha kursen på www.vedicart.com men hör gärna av dig även till Annica som är arrangör!


Chakramålning 8-10 december. 3 dagarskurs med genomgång av de 7 centrala chakrana, meditation och intuitivt måleri. Du behöver inte ha några förkunskaper. Vi kommer att gå igenom varje chakra i ord och energimässigt, därefter måla i anslutning till detta. Du är helt fri i ditt måleri och uttrycker det som vill uttryckas på duken/papperet. Fokus är på den egna upplevelsen och att öka medvetenheten och kontakten med varje chakraenergi, balanspunkt och flöden. Du har egen ateljéplats med möjlighet att måla vid staffli. Ta med ditt eget material eller köp på plats. Oömma kläder är bra.
Fika ingår i priset som fortfarande är 1900kr!!  4  platser lediga


* Målardagar! mellandagarna 28 - 30 december. Du har egen ateljéplats, bord och golvstaffli.
Ateljén är öppen kl 9.00 - 18.00, vill du måla senare eller tidigare hittar vi en lösning på det. Du tar med ditt eget målarmaterial, komplettera på plats om du vill. I lilla färgbutiken finns akrylfärg, målarduk och diverse konstnärsmaterial.  250kr/dag, gärna alla tre eller två av dagarna.
Fika och härlig gemenskap ingår! 


Aktuellt 2024

* Temadagar "Att måla rymd" 12-14 januari. Du målar fritt och har egen ateljéplats med golvstaffli och bord. Jag visar och berättar tips och trix runt temat rymd i våra målningar. Du tar med eget material eller köper på plats. Visst material finns att låna som trasor, buttar och pannåer, lite penslar och andra verktyg. Fika ingår, ta med dig lunch. Tiderna 10-16 finns jag på plats för visningar och handledning. Möjlighet finns att måla även kvällstid.
Kostnad 1500kr.  6
 platser lediga (7)

* Rymdkurs steg 1, 27-28 januari. För dig som har gått Vedic art grundkurs minst t.o.m p13. Tiderna är 10-17 lördag och  10-16 söndag. En kurshelg då du får lära dig lite grunder om Jyotish - den vediska astrologin samtidigt som du målar din personliga födelsekarta och en större kosmisk målning. Du blir vägledd i måleriet och vi varvar genomgång med måleri och meditativa stunder. Det ingår också ett kort personligt samtal (10-15min) utifrån ditt horoskop angående skapandet. 
Kostnad 2100kr inkl fika och allt material (Källman svart, rymdblå, vit och guld + canvas 70x70 och pannå 30x30) till de två målningar som kursen handlar om. Jag behöver dina födelsedata senast en vecka innan kursstart.
 1 platser lediga (7)

* Symbolseendekurs del 3, 17-18 februari. Denna gång har vi fokus på kroppens signaler och vad dessa kan säga oss symboliskt. Du målar dig själv och olika relationer och tränar tolkningsförslag i gruppen och parvis. Vi fortsätter med elementen och dess energier symboliskt i bilderna.
Tolkningsträning och intuitivt måleri med enklare material som ingår i kurspriset. 1600


* Rymdlärarutbildning! 10-12 maj NYTT. Tiderna är 10.00 - 16.00 Lärare: Varga Åskvigg och Annica Andersson. För dig som är Vedic art lärare (dvs har gått A och B block) Grundutbildning för att kunna hålla Rymdkurs steg 1 som handlar om att förena den vediska astrologin, Jyotish, med skapandet på målarduken. Kostnad 7000kr inkl färg till måleri under kursen + kompendium. Mer info får du genom att skicka ett mejl till mig; annicaandersson16@gmail.com 

***

* Vill Du också boka kursdagar med mig i min ateljé 2023-2024?

Vid bokning i ateljen behöver det vara minst 4 betalande deltagare. Bokning på annan ort, minsts 6 betalande plus att arrangören ordnar med lokal, stafflin etc om så behövs. 
Kurser som du kan boka: 

* Vedic art grundkurs 6 dagar, dessa kan delas upp på 2 eller 3 tillfällen.

* Vedic art fortsättningskurs, med de sk tilläggen. (hela fortskursen är 6 dagar, dessa kan delas upp på 2 eller 3 tillfällen. 

* Vedic art temakurs/fördjupning: "6 o 16" alternativt "Färg och ljus"

* Vedic art lärarutbildning block A och B. För dig om har gått grund- och fortsättningkurs med tilläggen. 

* Rymdkurs (vedisk astrologi+måleri) del 1, 2 och 3.  Dessa är  med fördel 2 1/2 dagars kurser, alt. endast 2 dagar. Rymdlärarutbildning är under utveckling...

* Symbolseendekurs, intuitivt måleri och tolkning av bilder. Del 1 - 4 är grundkurs och varje tillfälle a 2 dagar har ett tema/fokus. 

* Intuitivt, frigörande måleri. Upplägg anpassas till gruppen. 

* Chakramålning kurs "Kraften i nuet" 3 dagar då vi går igenom de 7 centrala chakrana via meditativa upplevelser och frigörande måleri.

Annica Andersson, Helhetens konst
Alla rättigheter reserverade 2023
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång