Aktuellt

Kurser, workshops och evenemang Välkommen till min ateljé och kurslokal i Skogsbo!
Här finns en liten butikshörna med konstnärsmaterial och 5 ateljeplatser med golvstaffli och bord.  

Boende för dig som reser finns på vandrarhemmet www.alvbrogarden.se eller hotell i Avesta Best Western.
NYTT! Vi kan också förmedla kontakt för hyra av en fin stuga precis vid Dalälven, Pellesberg. Boende för max 4 personer, varmbonat och väldigt vacker miljö!
Hör gärna av dig för att få mer information om kurserna!

Aktuellt 2024

* Helhetens konst visar konstverk på Schelins café och bageri i Sala 2 - 23 september

* Symbolseendekurs steg 3, 7-8 september. Fokus på kroppens signaler och relationer. Du målar dig själv och olika relationer och tränar tolkningsförslag i gruppen och parvis. Du kommer att få måla en bild hemma och ta med, sedan målar du bilderna på plats. Vi fortsätter även med elementen och dess energier symboliskt i bilderna. Vi använder oss av en intention för varje bild och målar sedan intuitivt med enklare material som ingår i kurspriset, 1600kr.
Har du gått 3an och vill repetera, då betalar du 800kr.  
 2 platser lediga (6) 

* Rymdkurs steg 2 nakshatran, 14-15 september.  Vi repeterar del 1 och fokuserar sen på de viktigaste nakshatrana som var och en har i sitt födelsechart. Genomgång, meditation och måleri varvas. Du behöver (eller köper på plats) fyra canvasdukar till nakshatramålning, dessa kan med fördel vara i samma format och behöver inte vara så stora. 30x30 är ett tips men du väljer det format du själv känner är rätt. Rymdblå Källman färg 100ml ingår för den som vill ha detta med i sitt skapande, övrig färg tar du med. Du får också en personlig uppdatering, ca 15min, med mig med fokus på dina nakshatran och aktuell period just nu. Kurstider lördag 10-17 söndag 10-16. 1900kr 
FULLBOKAT


* KONSTVISNING i ateljén! 11 - 13 oktober. Annette Stocker från Västerås visar målningar i akryl och olja. Jag visar målningar i akryl och tempera. Mer info kommer..

* Målardagar/Vedic art kursdagar 25-27 oktober. Jag bokar in dig efter dina önskemål. 
 Vedic art kursdagar 1900kr. Målardagar 750kr. Lärarutbildning block A 5000kr 
Du har egen ateljéplats med golvstaffli och bord. Ta med ditt målarmaterial och komplettera i lilla butikshörnan hos mig om du behöver.  5 platser 


AKTUELLT 2025

* Rymdlärarutbildning!  21 - 23 februari.  Lärare: Varga Åskvigg och Annica Andersson. För dig som är Vedic art lärare (dvs har gått A och B block) Grundutbildning för att kunna hålla Rymdkurs steg 1 som handlar om att förena den vediska astrologin, Jyotish, med skapandet på målarduken. Kostnad 7000kr inkl färg till måleri under kursen + kompendium. Är du intresserad? Skicka ett mejl till mig; annicaandersson16@gmail.com


***

* Vill Du också boka kursdagar med mig i min ateljé 2025? 

Vid bokning behöver det vara 4-6 betalande deltagare. 
Kurser som du kan boka:

* Vedic art grundkurs 6 dagar, dessa kan delas upp på 2 eller 3 tillfällen.

* Vedic art fortsättningskurs, med de sk tilläggen. (hela fortskursen är 6 dagar, dessa kan delas upp på 2 eller 3 tillfällen.

* Vedic art temakurs/fördjupning: "6 o 16" alt "Färg och ljus" alt "Tema Rymd"

* Vedic art lärarutbildning block A och B. För dig om har gått grund- och fortsättningkurs med tilläggen.

* Rymdkurs (vedisk astrologi+måleri) del 1, 2 och 3. Dessa är med fördel 2 1/2 dagars kurser, alt. endast 2 dagar

* Symbolseendekurs, intuitivt måleri och tolkning av bilder. Del 1 - 4 är grundkurs och varje tillfälle a 2 dagar har ett tema/fokus.

* Intuitivt, frigörande måleri. Upplägg anpassas till gruppen.

* Chakramålning kurs "Kraften i nuet" 3 dagar då vi går igenom de 7 centrala chakrana via meditativa upplevelser och frigörande måleri.

Annica Andersson, Helhetens konst
Alla rättigheter reserverade 2024
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång