Aktuellt

Kurser, workshops och evenemang 

KOMMANDE KURSER OCH EVENEMANG 2019 


* 21-22januari. Tider för Zyto-skanning, doTERRA, med Susanna Odén. Zyto+konsultation ca 1 tim 300kr 
Susanna håller föredrag måndagen 21a kl 18.00 - ca 19.30
"Hormonbalans med essentiella oljor" , föredrag 150kr.
Jag, Annica, tar emot bokningarna! 


* 26-27 januari. "Kraften i nuet" Denna helg målar vi oss igenom chakrasystemet med syfte att lösa upp blockeringar och balansera energierna. Meditativa övningar och intuitivt måleri. Enkla genomgångar och samtal kring varje chakraenergi. Tider 10-17 båda dagarna. 1500kr ink fika under helgen. Ta med eget material eller köp på plats. Visst material finns att låna. Två platser kvar!


* 31 januari kl 18.00 är jag i Kungsör på "Hälsokällarn" och berättar om doTerras naturliga Husapotek, essentiella oljor. Anmälan till Patricia Ahlin.


* 9-10 februari. Kurs i "Cellminnesmålning" med Monika Forsman. Med färg & pensel, pendling, meditation och framförallt intention, lär du dig att städa bort ditt mentala skräp för att läka din kropp och själ. Metoden går ut på att ta bort destruktiva cellminnen som bl a kan påverka våra beteenden negativt.

Kurstider 10-17,  1500kr. Anmälan till: monika.forsman@hotmail.se  eller 076-1310084   FULLBOKAD


* 23-24 februari. "Färg och ljus" Temakurshelg för dig som har gått grundkursen i Vedic art. Samtal och intuitivt måleri med fokus på p 3 och 12. Praktiska tips och övningar kring ljus/mörker i skapandet av bilderna. Kurstider 10-17, 1500kr inkl fika. Ta med eget material eller köp på plats. Visst material finns att låna. 


* 4-9 mars. "Vedic art veckokurs" Denna vecka kan du komma och gå hela grundkursen i Vedic arts 17 principer för skapande. Har du gått grundkursen så kan du gå fortsättningskursen som är en fördjupning av de 17 samt tilläggstexter skrivna av Curt Källman. Möjlighet finns även att gå lärarblock A eller B för dig som gått både grund- och fortsättningskurs. 

Kurstider 10-16 må-fre, lördag 10-12 samt avslutning med gemensam lunch. 

Grund/fortsättningskurs 2400kr inkl fika. 

Lärarkurstider 16-18.30.  4500kr/lärarblock. 


* 14-17 mars
Målardagar. Måla så mycket du vill i fyra dagar för 700kr. Du hyr ateljéplats med bord och golvstaffli. fika ingår. Enstaka dagar 200kr/dag. Skivor till stafflier finns och en massa lånematerial, även papper om du vill måla på det. 


* 30-31 mars håller jag, Annica, workshophelg i
Bildtolkning i Smedjebacken. En intro till den fantastiska metod för personlig utveckling genom spegling i de egna bilderna. Vi kommer att i första hand använda oss av de fyra första bilderna i basbildernas serie om sju. Hus- träd- båt- och blombild. 1800kr. Anmälan till Helena Vestin, kontakt: www.helenavestin.se 


* 12-13 april kommer det att bli en Aromatouch teknik kurs i Smedjebacken för dig som använder doTerras essentiella oljor! Lenka Markova från Prag kommer och har kursen. Föredrag om hormoner och essentiella oljor fredag kväll och kursdag lördag. Föredrag går att boka, kursen ATT är fullbokad, du kan ställa dig på reserv om du vill. 


* 15 april Föredrag om Hormoner och essentiella oljor med Lenka Markova i Avesta, ateljén. 


* KONST I PÅSK! Annica har öppen ateljé och gästas av konstnär Eva Mattson från Gävle. Öppet alla påskdagar 11-17, fika finns. Välkomna!


* 27-28 maj "Rymdkurs II" för dig som har gått del I kommer nu en fördjupning i både måleri och kunskap kring Jyotish - den vediska astrologin. Fokus denna gång är på de viktigaste nakshatrana i ditt födelsechart. Kort personlig genomgång av ditt chart, utskrifter, genomgångar och nakshatramåleri varvas. 1700kr inkl fika. Du tar med eget material eller köper på plats.


* Planer finns i maj för en vidareutbildning i Jyotish- den vediska astrologin, kurshelg del 3 med Varga Åskvigg. Är du intresserad så hör gärna av dig.