KONSULTATIONER

Personlig vägledning - samtal, intuitiv spegling  1 timme                      450kr
Vi samtalar om det du vill/behöver. Frågor kring kärlek, arbete och ekonomi. Vägval, livsfunderingar, beslut som ska tas.. jag speglar dig och läser av intuitivt. Använder även tarotkort och essentiella oljor till dig som vill det.

Tarottolkning   1 timme                                                                                  450kr
Ha gärna frågor med dig som du vill att vi belyser. Grunden är att vi gör en halvårstolkning kring kärlek/vänskap, ekonomi/arbete, hälsa/balans och själens uttryck just nu och framåt. Sen bygger vi på med dina egna frågor/reflektioner. 


Bildtolkning   2 timmar                                                                                      850kr
Grunden i bildtolkningsmodellen (Kristina Wennergrens metod) är 7 basbilder: ett hus, ett träd, en båt, en blomma, en ursprungsfamiljebild, en nuvarande familjebild och en fri bild. Du målar hemma med vad du vill på A4 papper. Se till att du har  många färger att välja på!
Du tar med bilderna till vår bokade tid. Alla bilder handlar om dig, ditt liv, egenskaper, möjligheter och hinder på olika plan. Jag ger dig tolkningsförslag kring varje bild och helheten i bildsviten i dialog med dig. Du får även förslag på vidare processbilder att måla hemma och om du vill så följer vi upp med ytterligare träffar a 1 timme (450kr) Bokar du tre följdträffar blir priset 400/träff. 


Jyotish - vedisk astrologisk konsultation    1 1/2 timme                              850kr
Jag förbereder konsultationen ett par timmar innan din bokade tid och skriver ut dina chart som du får med dig hem. Vedisk astrologi är den äldsta av alla och här finns de tidiga månrelaterade stjärntecknen, nakshatras, med i tolkningen. Jag behöver dina födelsedata; år, månad, dag, tid och ort då du föddes. Boka tid för träff i ateljén eller via mobil/videosamtal. 


Bokningar gör du via meddelande här på sidan eller sms:a mig på 073-9767365 
Besöksadress: Åsgårdsvägen 27, Skogsbo (i utkanten av Avesta) ingång på gaveln där skylt finns

Vill du att jag åker till er och gör konsultationerna så behöver ni vara 4 personer för 1 timmes konsultation och 3 för Jyotish/bildtolkning och bo inom 12 mil från mig. Fördel är om jag kan ha min lilla hund med mig, men inget krav.
Konsultation kan även göras via videosamtal för den som inte kan komma till Avesta eller bara föredrar det nu i pandemitider.. 

Annica Andersson, Helhetens konst
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!