ESSENTIELLA OLJOR

Jag arbetar med de bästa essentiella oljorna som finns idag. Från DoTERRA kommer bara högsta kvalitet av oljor och du kan ta del av hur de framställs, odlare, samarbete/co-soursing m.m. på www.doterra.com  


HUSAPOTEKET innehåller 10 olika oljor för alla tänkbara behov i en familj.
6 enkel oljor: Lemon/citron, Pepparmint, Lavender, Melaleuca, Oregano och Frankinsence. 
Vill du veta mer om enkeloljorna skicka mig ett mejl så berättar jag gärna.
4 blandoljor: On guard - stärker immunförsvaret, Air - stödjer andningsorganen, Deep blue - inflammationshämmande och smärtlindrande, Zengest - balanserar mage-tarmfunktion.

I stora husapoteket får du alla oljor (utom deep blue som är i 5ml) i 15ml flaskor + medlemsavgift + en diffuser så att du kan använda oljorna aromatiskt på ett effektivt sätt. 281 euro + frakt 8 euro, totalt ca 3 100kr beroende på valutakurs.

JUNI ERBJUDANDE! Ny medlem som köper ett kit i juni och månaden efter det, juli, gör en LRP/månadsbesetällning på 100pv (produktvärde) får den tredje månaden dvs augusti 100pv extra att handla för! Dessutom får du en bok om essentiella oljor som är superbra "Advanced oil magic" med massor av information, kunskap och tips kring hur man kan använda oljorna!!
Själv använder jag den boken ofta! 

I lilla husapoteket får du alla oljor i 5ml flaskor + 2 små rör med beadlets, dvs minikapslar med pepparmynta och oregano + medlemsavgift.  144 euro + frakt 8 euro, totalt ca 1 650kr beroende på valutakurs.

I medlemsavgiften får du en katalog med lite info om oljorna, etiketter och info om företaget i olika broschyrer. 

De essentiella oljorna är väldigt dryga, oftast räcker några få droppar för att få en effekt.
De flesta oljor kan användas med diffuser/inandning, på huden och invärtes. Vi rekommenderar att alltid späda den aktiva oljan med fco som är en fraktionerad kokosolja när den ska användas direkt på huden. Många av oljorna kan användas outspädda men iaktta försiktighet. Citrusoljor ska inte användas på hud som exponeras för sol.

***   

När du kommer på kurs,  målardagar eller konsultation till mig i min ateljé eller om vi möts på events/kurser där jag bokats så kommer du att ha möjlighet att dofta på och prova de essentiella oljorna. 

Vid konsultation kan jag, om du vill, rekommendera/ge förslag på oljor som passar din hälsostatus just nu.

Du kan köpa essentiella oljor direkt av mig eller registrera eget konto. Jag hjälper dig såklart!
Köper du direkt av mig kan du börja med att köpa prover på 2ml som oftast räcker till en behandling då den essentiella oljan är mycket koncentrerad. Du behöver också ha en bärarolja.
Vi säljer en fraktionerad kokosolja men du kan annars använda olivolja, mandelolja eller annan ekologisk olja av bra kvalitet. Om du vill kan jag även göra en färdig blandning till dig i en roller med den essentiella oljan/oljorna som du behöver just nu + kokosolja. 

Vill du boka tid, registrera konto i DoTerra, beställa oljor av mig eller bara fråga så hör du av dig via bokningsformuläret eller sms:ar mig på 073-9767365 Vill du prata med mig så skicka ändå sms så jag har chans att hitta en lugn stund då vi kan samtala. 

Vill du köpa oljor via min websida utan kontakt med mig så går du in på https://www.mydoterra.com/helhetenandersson/#/ 


FOTOGALLERI