ESSENTIELLA OLJOR

Jag arbetar med de bästa essentiella oljorna som finns idag. Från DoTERRA kommer bara högsta kvalitet av oljor och du kan ta del av hur de framställs, odlare, samarbete/co-soursing m.m. på www.doterra.com  

AKTUELLT i MARS  månad. Registrera ett nytt kundnummer, handla för minst 100pv (ca 1200-1300kr) + medlemsavgift ca 250kr eller köp husapoteket med 10 oljor för 115pv ca 1400kr inkl medlemsavgift OCH få 50pv som du kan handla för vid ett senare tillfälle! 
Vill du veta mer? Skicka sms till Annica, 073-9767365 så hjälper jag dig.

HUSAPOTEKET innehåller 10 olika oljor för alla tänkbara behov i en familj.
6 enkel oljor: Lemon/citron, Pepparmint, Lavender, Melaleuca, Oregano och Frankinsence. 
Vill du veta mer om enkeloljorna skicka mig ett mejl så berättar jag gärna.
4 blandoljor: On guard - stärker immunförsvaret, Air - stödjer andningsorganen, Deep blue - inflammationshämmande och smärtlindrande, Zengest - balanserar mage-tarmfunktion.

I stora husapoteket får du alla oljor (utom deep blue som är i 5ml) i 15ml flaskor + medlemsavgift + en diffuser så att du kan använda oljorna aromatiskt på ett effektivt sätt. 281 euro + frakt 8 euro, totalt ca 2 900kr beroende på valutakurs.

I lilla husapoteket får du alla oljor i 5ml flaskor + 2 små rör med beadlets, dvs minikapslar med pepparmynta och oregano + medlemsavgift.  144 euro + frakt 8 euro, totalt ca 1 500kr beroende på valutakurs.

I medlemsavgiften får du en katalog med lite info om oljorna, etiketter och info om företaget i olika broschyrer. 

De essentiella oljorna är väldigt dryga, oftast räcker några få droppar för att få en god effekt.

***   

När du kommer på kurs,  målardagar eller konsultation till mig i min ateljé eller om vi möts på events/kurser där jag bokats så kommer du att ha möjlighet att dofta på och prova de essentiella oljorna. 

Vid konsultation kan jag, om du vill, rekommendera/ge förslag på oljor som passar din hälsostatus just nu.

Du kan köpa essentiella oljor direkt av mig eller registrera eget konto. Jag hjälper dig såklart!
Köper du direkt av mig kan du börja med att köpa prover på 2ml som oftast räcker till en behandling då den essentiella oljan är mycket koncentrerad. Du behöver också ha en bärarolja.
Vi säljer en fraktionerad kokosolja men du kan annars använda olivolja, mandelolja eller annan ekologisk olja av bra kvalitet. Om du vill kan jag även göra en färdig blandning till dig i en roller med den essentiella oljan/oljorna som du behöver just nu + kokosolja. 

Vill du boka tid, registrera konto i DoTerra, beställa oljor av mig eller bara fråga så hör du av dig via bokningsformuläret eller sms:ar mig på 073-9767365 Vill du prata med mig så skicka ändå sms så jag har chans att hitta en lugn stund då vi kan samtala. 

Vill du köpa oljor via min websida utan kontakt med mig så går du in på https://www.mydoterra.com/helhetenandersson/#/ 


FOTOGALLERI