Eteriska oljor

Jag arbetar med de bästa essentiella oljorna som finns idag. Från DoTERRA kommer bara högsta kvalitet av oljor och du kan ta del av hur de framställs, odlare, samarbete/co-soursing m.m. på www.doterra.com  

HUSAPOTEKET innehåller 10 olika oljor för alla tänkbara behov i en familj.
6 enkel oljor: Lemon/citron, Pepparmint, Lavender, Melaleuca, Oregano och Frankinsence. 
Vill du veta mer om enkeloljorna skicka mig ett mejl så berättar jag gärna.
4 blandoljor: On guard - stärker immunförsvaret, Air - stödjer andningsorganen, Deep blue - inflammationshämmande och smärtlindrande, Zengest - balanserar mage-tarmfunktion.

De essentiella oljorna är väldigt dryga, oftast räcker några få droppar för att få en effekt.

De flesta oljor kan användas med diffuser/inandning, på huden och invärtes. Vi rekommenderar att alltid späda den aktiva oljan med fco som är en fraktionerad kokosolja när den ska användas direkt på huden. Många av oljorna kan användas outspädda men iaktta försiktighet.
Citrusoljor ska inte användas på hud som exponeras för sol.

Förutom oljorna i husapoteket finns förstås massor av andra oljor som kan stödja våra olika energisystem både fysiskt, emotionellt och mentalt! Bl.a finns ett system med 6 blandoljor för känslomässigt och mentalt stöd i olika utmanande tider. 

De flesta oljorna finns till försäljning i min ateljé, du kan börja med att köpa en prov flaska 2ml. 
Ring gärna om du vill ha mer information: Annica 073-9767365

***   Mer... 

När du kommer på kurs,  målardagar eller konsultation till mig i min ateljé eller om vi möts på events/kurser där jag bokats så kommer du att ha möjlighet att dofta på och prova de essentiella oljorna. 

Vid konsultation kan jag, om du vill, rekommendera/ge förslag på oljor som passar din hälsostatus just nu.

Du kan köpa essentiella oljor direkt av mig. Du kan börja med att köpa prover på 2ml som oftast räcker till en behandling då den essentiella oljan är mycket koncentrerad. Du behöver också ha en bärarolja. DoTerra har en fraktionerad kokosolja som vi använder (250kr hos mig) men du kan annars använda olivolja, mandelolja eller annan ekologisk olja av bra kvalitet.
Om du vill kan jag även göra en färdig blandning till dig i en roller med den essentiella oljan/oljorna som du behöver just nu + kokosolja. 

Vill du boka tid, beställa oljor av mig eller bara fråga så hör du av dig via bokningsformuläret eller sms:ar mig på 073-9767365 Vill du prata med mig så skicka ändå sms så jag har chans att hitta en lugn stund då vi kan samtala. 

Vill du registrera dig med eget kundnummer i doTerra så kan jag hjälpa dig att få kontakt med personer jag känner som jobbar aktivt med detta. FOTOGALLERI

Annica Andersson, Helhetens konst
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!